Nedenfor finder du information om, hvordan vi bruger persondata.


1. Indsamling, brug og beskyttelse af dine personlige oplysninger

Når du besøger vores websteder, indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. Det er fx hvilke sider, du åbner, om du har været her før, og hvilket websted eller søgemaskine du kom fra.

Den information vi automatisk indsamler fra dit besøg, er ikke personlig. Den bruges med andre ord ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd.

I det følgende kan du læse, hvordan vi indsamler data fra dit besøg, hvorfor vi gør det, og hvordan dine oplysninger er beskyttet.
 

2. Data, der indsamles automatisk

Hver gang du besøger et eller flere af vores websteder, indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. Det drejer sig bl.a. om:

 • Hvilken side du kom ind på først
 • Om du har været her før
 • Længden af dit besøg
 • Hvilken webside du kom fra
 • Hvilke søgeord du brugte i søgemaskinen
 • Hvilke sider du besøger
 • IP-adresse for dit besøg
 • Styresystem, browsertype og -version
 • Skærmopløsning og antal farver, din computer bruger
 • Understøttelse af JavaScript og Flash
 • Sprog, land og region/by


Disse oplysninger indsamles ved brug af cookies, web-beacons og logfiler. De fleste andre websteder indsamler samme oplysninger, så det er helt almindelig praksis.
 

3. Derfor indsamler vi oplysninger om dit besøg

Vi bruger de ikke-personlige oplysninger fra cookies, web-beacons og logfiler til at forstå, hvordan du og andre besøgende bruger vores websted.

Vi måler fx hvilke sider besøgende fandt brugbare og ikke brugbare. Det hjælper os til at videreudvikle og forbedre vores websteder, så de bliver mere brugervenlige og relevante.

Data opsamlet om besøgsadfærd og tendenser bruges både internt og offentligt til markedsføringsformål, såsom rapporter om tendenser med tal fra besøgsstatistikken. Data offentliggjort på denne måde er opsamlet for alle eller for større grupper af besøgende. De indeholder ikke oplysninger, der kan identificere dig personligt.
 

4. Data, du indtaster ved tilmelding til hold

Når du tilmelder dig til et hold, indtaster du bl.a. dit navn, e-mail-adresse og andre personlige oplysninger. Disse oplysninger bliver udelukkende anvendt til håndtering af tilmeldingen.

Derudover bruger vi din e-mail-adresse til at sende dig en tilmeldingsbekræftelse. Dit navn, din e-mail-adresse og dine øvrige personlige oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til tredjepart uden dit samtykke.
 

5. Beskyttelse af dine personlige oplysninger

De personlige oplysninger vi indsamler, opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til disse data er begrænset til udvalgte medarbejdere hos os og vores underleverandører.

Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine data, når de overføres via internettet. Når data overføres via internettet, er der risiko for at andre uretmæssigt kan få adgang til dem. Sikkerheden for dine data er altså dit eget ansvar under overførslen via internettet.

Dine data udleveres ikke til tredjemand uden din tilladelse, medmindre lovudøvende myndigheder måtte kræve dem udleveret.